Ανατριχιαστικό βίντεο: Το πλήρωμα έσπρωξε από τον καταπέλτη τον 36χρονο που πνίγηκε!

Φρίκη από την στάση του πληρώματος του «Blue Horizon». Πέταξαν επιβάτη από τον καταπέλτη του πλοίου στο λιμάνι του Πειραιά.

Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους πλήρωμα πλοίου να πετάει από τον καταπέλτη έναν επιβάτη στο λιμάνι του Πειραιά, ο οποίος στη συνέχεια πνίγηκε από τα απόνερα του πλοίου Blue Horizon.

Το απίστευτο συμβάν έγινε κατά τον απόπλου του πλοίου από το λιμάνι του Πειραιά με προορισμό το Ηράκλειο της Κρήτης με έναν επιβάτη να τρέχει να μπει και το πλήρωμα που ήταν στον καταπέλτη τον σπρώχνουν και τον πετάνε στην θάλασσα.

Λίγο αργότερα, συνελήφθησαν ο καπετάνιος και το πλήρωμα για το συμβάν στον Πειραιά και η εταιρεία αλλάζει το πλήρωμα και το πλοίο θα ξεκινήσει και πάλι για Κρήτη, αφού ολοκληρωθούν οι καταθέσεις των επιβατών.

Για το συμβάν μάλιστα η ενημέρωση προς τους επιβάτες ήταν: «Ενημερώνουμε τους κυρίους επιβάτες ότι η καθυστέρηση απόπλου του πλοίου οφείλεται σε περιστατικό που έγινε στο λιμάνι του Πειραιά. Το πλοίο δεν έχει καμία ευθύνη για το συμβάν. Ευχαριστούμε για την κατανόηση».

Νωρίτερα το υπ. Ναυτιλίας ανακοίνωσε προφανώς χωρίς να έχει ερευνήσει το περιστατικό: «Πτώση άνδρα στο Λιμένα Πειραιά κατά τον απόπλου του Ε/Γ-Ο/Γ «Blue Horizon». Ο ανωτέρω ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και διακομίσθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Το πλοίο επιστρέφει προς Πειραιά».

Το απίστευτο αυτό τραγικό περιστατικό ήρθε να ανατρέψει την πρώτη πληροφορία ότι ο νεαρός πήδηξε στο πλοίο και δεν κατάφερε να πατήσει στον καταπέλτη, καθώς σε βίντεο που κυκλοφόρησαν φάινεται ξεκάθαρα ότι τον πέταξαν στην θάλασσα.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: www.ieidiseis.gr

Τελευταία Νέα

Πρωτοσέλιδα

Αποτελέσματα

powered by Agones.gr - Stoixima

Εκτύπωση   Email

Related Articles

Let's Get Social

Menu