Δολοφονία στη Νέα Φιλαδέλφεια: 9 Κροάτες, τρεις Έλληνες και ένας Αλβανός οι βασικοί ύποπτοι για τη δολοφονία του Μιχάλη

Η ομάδα των 13 χούλιγκαν, που σχηματίστηκε με βάση το παρελθόν και τη δράση τους, απαρτίζεται από 9 Κροάτες χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, έναν Αλβανό και τρεις Έλληνες


Οι αστυνομικοί που ψάχνουν τον δολοφόνο του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή, που έπεσε νεκρός μετά την επιδρομή των χούλιγκαν - Κροατών και Ελλήνων - το βράδυ της Δευτέρας στη Νέα Φιλαδέλφεια, έχουν επικεντρώσει τις έρευνές τους σε μια λίστα 13 ατόμων.

Η ομάδα των 13 χούλιγκαν, που σχηματίστηκε με βάση το παρελθόν και τη δράση τους, απαρτίζεται από 9 Κροάτες χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, έναν Αλβανό και τρεις Έλληνες.

Όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ του ο ΣΚΑΪ, στην κατοχή του 22χρονου Αλβανού, ο οποίος είναι οργανωμένος οπαδός, εντοπίστηκε ένας αναδιπλούμενος σουγιάς.

Όσον αφορά τους τρεις Έλληνες, στο ρεπορτάζ του ο ΣΚΑΪ αναφέρει ότι πρόκειται για οργανωμένους οπαδούς, με τους δύο να έχουν συλληφθεί και τον τρίτο να παραμένει ασύλληπτος αν και το όνομά του βρίσκεται στη δικογραφία.

 

O πρώτος είναι ηλικίας 27 ετών και φέρεται να έχει απασχολήσει πρόσφατα τις Αρχές, καθώς το όνομά του εμφανίζεται σε δικογραφία που σχηματίστηκε στις 9 Μαρτίου για τη δράση ομάδας που έκανε ληστρικές επιδρομές, κλοπές και επιθέσεις σε συνδέσμους. Η ομάδα αυτή, μάλιστα, φέρεται να έχει για αρχηγό μια γυναίκα η οποία παραμένει στη φυλακή δυνάμει της εν λόγω δικογραφίας.

Ο δεύτερος οργανωμένος οπαδός είναι επίσης 27 ετών και περιλαμβάνεται στην ομάδα των 13 που έχουν μπει στο «μικροσκόπιο» των αστυνομικών που ερευνούν την δολοφονία του 29χρονου φιλάθλου της ΑΕΚ. Κατά πληροφορίες στο παρελθόν έχει και αυτός συμμετοχή σε επεισόδια αθλητικής βίας.

Ο τρίτος Έλληνας, τα στοιχεία του οποίου - πέραν του ονόματος- δεν περιλαμβάνονται στη δικογραφία εμφανίζεται να έχει κάνει αναρτήσεις στα social media για την παρουσία και συμμετοχή του στη φονική επιδρομή με βαρείς χαρακτηρισμούς για την ΑΕΚ αλλά και το θύμα.

Τελευταία Νέα

Πρωτοσέλιδα

Αποτελέσματα

powered by Agones.gr - Stoixima

Εκτύπωση   Email

Related Articles

Let's Get Social

Menu