Ο Σάκης Κατσούλης ο μεγάλος νικητής του Survivor All Star! (video)

Ο Σάκης Κατσούλης μετά από πραγματικό ντέρμπι, αναδείχθηκε νικητής του Survivor All Star, αφήνοντας δεύτερο τον Νίκο Μπάρτζη!


To «Survivor All Star» ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης, με μεγάλο νικητή τον Σάκη Κατσούλη, ο οποίος συγκέντρωσε από το κοινό, περισσότερες ψήφους από τον Νίκο Μπάρτζη. Όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, η διαφορά μεταξύ των δύο παικτών στην ψηφοφορία ήταν οριακή.

Στην ανακοίνωση του αποτέλεσματος, όλοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα, με τον Σάκη να μην μπορέσει να συγκρατήσει τα δάκρυά του. Το ποσοστό νικών του Σάκη Κατσούλη στο παιχνίδι άγγιξε το 74,2%, κερδίζοντας 337 αγώνες από τους 454 που συμμετείχε, ως εκ τούτου δεν ήταν μόνο ο αγαπημένος παίκτης του κοινού, αλλά και ο καλύτερος αγωνιστικά.

Επιπλέον, ο παίκτης που έγινε πλουσιότερος κατά 100 χιλιάδες ευρώ, έγραψε τη δική του ιστορία στο ριάλιτι επιβίωσης, αφού είναι ο μοναδικός παίκτης που κατάφερε να κερδίσει δύο φορές το έπαθλο στην Ελλάδα. Αξίζει δε να σημειωθεί πως οι παίκτες που έχουν καταφέρει διπλή νίκη στις υπόλοιπες χώρες του κόσμου είναι ελάχιστοι.

Δείτε video από τη στιγμή της ανακοίνωσης:

Πηγή: protothema.gr

Τελευταία Νέα

Πρωτοσέλιδα

Αποτελέσματα

powered by Agones.gr - Stoixima

Εκτύπωση   Email

Related Articles

Let's Get Social

Menu